EHAK-herhaling

Doel van de opleiding:
Na afloop van deze opleiding kan de cursist adequaat handelen in een gezondheidsverstoring van een baby of kind, waarbij het verlenen van eerste hulp noodzakelijk is.

Doelgroep:
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die beschikt over een afgeronde opleiding Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) met een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK).

Wat doet een EHAK’er?
Als EHAK’er verleent u eerste hulp aan slachtoffertjes (baby’s en kinderen) met een uiteenlopende hulpvraag. Tijdens de opleiding leert u de meest voorkomende ziektebeelden herkennen en hierop in te spelen.

Inhoud van de opleiding:
In opleiding bijscholing Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) komen de belangrijkste onderdelen uit de basiscursus aan bod. Daarnaast worden nieuwe inzichten gemeld en wordt er een oefening gehouden om uw vaardigheden op peil te houden.

Inclusief:
Bij de opleiding is het cursusmateriaal, certificering (inclusief een pasje op creditcardformaat met een persoonsgebonden certificaatnummer) en koffie en thee inbegrepen.

Duur van de opleiding:
De opleiding duurt vier uur en wordt in een dag gegeven.

Afsluiting:
Wanneer u aan de beoordelaar laat zien dat u over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt, wordt de geldigheid van het certificaat verlengd.

Toelatingsvoorwaarden:
Om tot deze bijscholing toegelaten te worden, dient u te beschikken over een afgeronde opleiding Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK) en een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK). U dient de Nederlandse taal op een redelijk spraak-, lees- en schrijfniveau te beheersen, daarnaast is het van belang dat de u fysiek in staat bent om alle handelingen uit te voeren.

Vrijstellingen en eerder verworven competenties (EVC’s):
Voor deze opleiding bestaat er geen mogelijkheid voor het aanvragen van vrijstellingen op basis van eerder verworven competenties of reeds behaalde certificaten/diploma’s.

Locatie:
De opleiding kan op een opleidingslocatie van Medicales worden gegeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de opleiding binnen uw bedrijf te verzorgen.

Kosten:
Wanneer u de opleiding vanuit open inschrijving bij ons op de opleidingslocatie volgt, een incompanytraining wenst of wanneer u met een groep bent, kunt u te allen tijde een offerte aanvragen.


Opleidingscode : ME-021022