EHBO-herhaling

Doel van de opleiding:
Na afloop van deze opleiding kan de cursist adequaat handelen bij een gezondheidsverstoring, waarbij het verlenen van eerste hulp noodzakelijk is.

Doelgroep:
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die beschikt over een afgeronde opleiding Eerste Hulp (EHBO) met een geldig diploma Eerste Hulp of geldig eenheidsdiploma EHBO.

Wat doet een EHBO’er?
Als EHBO’er verleent u eerste hulp aan slachtoffers met een uiteenlopende hulpvraag. Tijdens de opleiding leert u de meest voorkomende ziektebeelden herkennen en hierop in te spelen.

Inhoud van de opleiding:
In opleiding bijscholing Eerste Hulp (EHBO) komen de belangrijkste onderdelen uit de basiscursus aan bod. Daarnaast worden nieuwe inzichten gemeld en wordt er een oefening gehouden om uw vaardigheden op peil te houden. Bij het overbrengen van de leerstof wordt gebruik gemaakt van simulatiemateriaal (reanimatiepoppen en anatomiemodellen). Daarnaast zorgt de instructeur voor een interactieve leeromgeving door het gebruik van verschillende didactische vaardigheden.

Inclusief:
Bij de opleiding is het cursusmateriaal, diplomering (inclusief een pasje op creditcardformaat met een persoonsgebonden diplomanummer) en koffie en thee inbegrepen.

Duur van de opleiding:
De opleiding duurt acht uur en wordt vaak in een dag gegeven. Een mogelijkheid voor een andere indeling bestaat.

Afsluiting:
Wanneer u aan de beoordelaar laat zien dat u over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt, wordt de geldigheid van het diploma met twee jaar verlengd.

Toelatingsvoorwaarden:
Om tot deze bijscholing toegelaten te worden, dient u te beschikken over een afgeronde opleiding Eerste Hulp (EHBO) met een geldig diploma Eerste Hulp of geldig eenheidsdiploma EHBO.

Vrijstellingen en eerder verworven competenties (EVC’s):
Voor deze opleiding bestaat er geen mogelijkheid voor het aanvragen van vrijstellingen op basis van eerder verworven competenties of reeds behaalde certificaten/diploma’s.

Locatie:
De opleiding kan op een opleidingslocatie van Medicales worden gegeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de opleiding binnen uw bedrijf te verzorgen.

Kosten: 
Wanneer u de opleiding vanuit open inschrijving bij ons op de opleidingslocatie volgt, een incompanytraining wenst of wanneer u met een groep bent, kunt u te allen tijde een offerte aanvragen.


Opleidingscode : ME-021012