Medicales biedt kwaliteitsopleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid aan zowel particulieren als bedrijven.

 

Instructeurs

De instructeurs van Medicales zijn geschoold op didactisch en vaktechnisch gebied. Zo beschikt Medicales over instructeurs met een bevoegdheid tot het geven van eerstehulponderwijs afgegeven door Het Oranje Kruis, reanimatie-onderwijs door de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en hebben zij praktische ervaring door hun beroep als tweedegraads docent of verpleegkundige. Iedere instructeur heeft een module Directe instructie en effectief leren gevolgd als aanvulling op alle reeds genoten opleidingen, waardoor de cursisten een interactieve lesmethode kunnen genieten.


Deelname

U kunt op twee manieren deelnemen aan opleidingen van Medicales:

 

Open inschrijving

U kunt zich inschrijven via de website (door het invullen van het inschrijfformulier) of klantenservice (door het bellen naar 0611-25 112 0), waarna u de opleiding volgt op een van de opleidingslocaties van Medicales met zowel particulieren als medewerkers afkomstig van verschillende organisaties.

In-company

U kunt ook voor een in-company-opleiding kiezen, waardoor alleen medewerkers van uw bedrijf deelnemen aan de door u gekozen opleiding. Deze cursus kan vervolgens worden gegeven op een van de opleidingslocaties van Medicales of bij u in het bedrijf (in-company). Het voordeel van deze vorm van opleiden is het gezamenlijk kunnen vaststellen van het aantal cursisten en de opleidingsdata. Daarnaast kan het lesmateriaal worden afgestemd op de situatie binnen uw bedrijf.

Wanneer u een in-company-opleiding wenst, dan maken wij graag een offerte op maat.


Opleidingen

Eerstehulpverlening

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Overige


Informatie

Wilt u meer informatie over onze opleidingen of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via ons telefoonnummer (0611-25 112 0).